Slik får du barnet ditt til å sykle tidlig!

Bikeplay 960x624-5fc4236d
FOTO: Infravelo AS
Å lære å sykle handler om å få nok balansetrening. Balansen utgjør kanskje så mye som 90 prosent av det å lære seg å sykle. Benytter man sykler med støttehjul, så trener man i liten grad den klart viktigste egenskapen barn trenger å ha for å kunne lære å sykle.

Begynner barnet med en balansesykkel fra 1,5 til 2 års alder, vil det med litt innsats kunne sykle fra 3 års alder på en standard sykkel. Vi anbefaler sykler som er produsert for barn. Disse er lettere og har en geometri tilpasset barns behov. Det finnes 2-3 slike sykkelmerker globalt.

Når du skal velge balansesykkel skal du velge en som er lett. Våre Bikeplay sykler er kanskje de letteste i markedet. Mange glemmer betydning av sykkelens vekt for barn, men viktigheten av lav vekt er større for barn enn for voksne, med mindre man skal regne inn premiepenger i konkurransesykling, selvsagt. Husk også på at du kan ende opp med å måtte bære sykkelen i trapper på kjøpesentere eller hvis barnet vil ha en pause. Da vil du ikke dra på en sykkel som veier for mye. Det samme gjelder når man er på reisefot.

Våre sykler er rimelige, med luftfrie dekk og kan leveres med kurv og skiltplate. Ordre som plasseres, sendes samme dag eller dagen etter med Bring. Balansesyklene bestiller du her.

  Skrevet av:

  Del artikkelen:

  Miljønyheter

  Miljønyheter

  Skrevet av:

  Miljønyheter

  Miljønyheter

  Del artikkelen: